Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres han renovat l'acord de col·laboració en matèria de zones blaves

Els alcaldes de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, i de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, han signat el nou acord per a l'ús gratuït i compartit de places d'aparcament de les zones blaves dels dos municipis.

La durada del nou conveni és de quatre anys i beneficia els veïns de les dues poblacions. Amb la renovació de l'acord, els veïns i veïnes de Sant Vicenç que disposin del distintiu de resident autoritzat vigent, podran continuar aparcant els seus vehicles de forma gratuïta i il·limitada a diferents zones Llavaneres.

 

Els Santvicentins podran aparcar a:

1- L'Aparcament a la zona de mar: tant a l'àrea sense asfaltar com l'àrea zona blava, ubicada al costat l'estació de RENFE.

2- I a l'Aparcament de sorra ubicat davant del CAP Sant Andreu de Llavaneres.

 

En el cas dels veïns i veïnes de Llavaneres que disposin també del distintiu, podran aparcar a diferents àrees de Sant Vicenç de Montalt:

1- Al Carrer Pica d'Estats: una àrea qualificada de zona blava, ubicada al costat del complex comercial i esportiu SORLI.

2- Al Carrer de la Pau: que és una Àrea sense asfaltar reservada exclusivament per a residents, ubicada al costat del passeig marítim.

3- I a l'Avinguda Montaltnou: concretament a l'aparcament de la zona esportiva.

 

Finalment, els dos alcaldes han volgut destacar "la importància de la bona entesa i la col·laboració entre els dos municipis veïns”

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla