Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Divendres tornar a obrir les portes el casal de la gent gran de Sant Vicenç de Montalt

Després de molts mesos d'aturada a causa de la pandèmia i de les restriccions sanitàries, el casal de la gent gran "Els xurravins" han presentat un conjunt d'activitats, tallers i excursions pels pròxims mesos.

Per això, tal com ens ha explicat el president del casal, Francesc Abril, el pròxim divendres 17 de setembre han convocat una trobada amb tots els integrants del grup i les persones que vulguin conèixer el programa. La trobada tindrà lloc al Centre Cívic el Gorg a les 17h de la tarda. 

De moment, per aquest mes de setembre, els Xurravins han programat una caminada saludable que tindrà lloc demà dimecres 15 de setembre a les Vinyes d'Alella.

Continuant amb la programació de setembre, dissabte dia 25 a les 19h de la tarda tindrà lloc al Teatre del Centre Cívic un espectacle de teatre. La proposta es titula "El contrabajo" i és un monòleg que interpreta en Rai Sánchez, una persona molt vinculada i coneguda al municipi.

Dimecres, 29 de setembre, ja hi ha una excursió cultural. En aquest cas, el casal es desplaçarà a Solsona per visitar el Zoo del Pirineu. Aquesta sortida ja estava programada per abans de la pandèmia, però es va haver de suspendre. La data límit per apuntar-s'hi és el 22 de setembre i el preu és de 54 € pels socis i 56 € pels que no ho són.

Altres activitats que el Casal ha posat en marxa amb l'inici del nou curs són jocs de taula de dilluns i dijous a les tardes de quatre a set i uns tallers de gimnàstica cada dimarts i cada dijous des d'un quart de set fins a un quart de vuit del vespre.

Amb tot això, el Casal també està preparant una pàgina web que preveu que es posi en funcionament abans de l'octubre.