Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Correus garantirà la distribució diària al veïnat de la zona del Golf

Han estat més de 10 anys de reclamacions de l’Ajuntament a Correus sense obtenir una resposta positiva, però finalment, la companyia estatal ha confirmat que a partir del pròxim 1 de febrer garantirà el repartiment. 

Recordem que el veïnat d’aquesta zona es veia obligat a desplaçar-se diàriament a l’oficina de Correus per recollir la seva correspondència i paquets, ja que el servei postal públic no arribava als seus domicilis.

A començaments del 2021, es van reprendre les negociacions per trobar una solució a la problemàtica que afectava als veïns i veïnes de fins a una dotzena de carrers ubicats als nuclis del Regadiu Sud i Nord. En les diferents reunions mantingudes al llarg de l’any, Correus havia reiterat la seva negativa a prestar aquest servei, argumentant que la companyia limita les zones de repartiment segons diversos criteris com els kilòmetres de carrers, la densitat de població o l’accessibilitat. Com a solució alternativa, es va oferir la possibilitat d’instal·lar bústies concentrades en els nuclis afectats.

Amb tot, l’alcalde va demanar que es realitzés un nou estudi de dimensionat de la localitat, atès que els nuclis afectats havien registrat un notable increment de la població en els últims anys. 

Finalment, amb el resultat d’aquest nou estudi, Correus ha donat la raó a l’Ajuntament, i a partir de l’1 de febrer els veïns i veïnes de la zona del Golf començaran a rebre els enviaments postals i de paqueteria als seus domicilis.