Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Continua l’alerta per la presència d’erugues processionàries a diversos punt del municipi

Les erugues processionàries són uns animals que es concentren durant l’època hivernal en bosses a les parts superiors dels arbres.  Quan arriba la primavera, comencen a baixar a terra i si les persones o els animals les toquen poden suposar un perill per la salut causant problemes oculars, bronquials o reaccions al·lèrgiques greus. 

Per aquest motiu, s'ha retirat fins a una vintena de nius de processionària. Al mateix temps, s’estan portant a terme mesures proactives i preventives per eliminar aquestes concentracions, com per exemple, capturar els adults, tallar i cremar les bosses i instal·lar anells de captura perquè les erugues no arribin a terra. 

En aquesta línea, són els propietaris de les finques els responsables del tractament d’aquesta plaga i han de retirar i cremar les bosses. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla