Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Diputació és compromet a reforçar els talussos de la xarxa de carreteres que connecten Mataró i Sant Pol de Mar
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Diputació és compromet a reforçar els talussos de la xarxa de carreteres que connecten Mataró i Sant Pol de Mar

La Diputació de Barcelona ha comunicat a l'Ajuntament de Llavaneres que la pròxima setmana posarà en marxa els treballs de condicionament dels talussos de les carreteres BV-5031, BV-5111 i BV-5128. El termini d’execusió de les obres és de 8 mesos i s’han adjudicat per un valor de gairebé 1 milió d’euros (991.727,89 euros).

Les actuacions s'iniciaran pel tram de la carretera BV-5031, entre el punt quilomètric 8+900 i el punt quilomètric 17+500. Durant les obres, es regularà el trànsit i es donarà pas alternatiu als vehicles en les fases que sigui necessari. 

L’objectiu és el condicionament dels talussos d’aquestes víes per tal de millorar-ne la protecció i l'estabilitat, evitar despreniments i esllavissades, i millorar el grau de seguretat viària. 

Actualment, la Diputació és titular de la xarxa local de carreteres de la demarcació de Barcelona a través de la Gerència de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat.