Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Continua el procés de preinscripció pel curs 2022-2023 de L'Escola Municipal de música l’Oriola
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Continua el procés de preinscripció pel curs 2022-2023 de L'Escola Municipal de música l’Oriola

Del 9 al 13 de maig es van portar a terme les pre inscripcions pels alumnes que ja cursen estudis al centre, i ara és el torn dels nous alumnes, els quals tenen com a dates fixades del 16 de maig, és a dir a partir d’avui, fins el pròxim 20 de maig. Recordem que es sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica.

El centre tornarà a impartir formació per a  totes les edats (a partir de 3 anys), la qual inclou des de llenguatge musical fins a la pràctica instrumental. De la mateixa manera, L’Oriola desenvolupa un projecte comunitari per a fer arribar la música a l’escola bressol i als centres de primària del municipi. 

Per a més informació i inscripcions, hi podeu contactar a través del correuelectrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. També podeu seguir les informacions de l'escola a través de les xarxes: @EMMOriola i @emmoriola