Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim 30 de juny, coincidint amb el mercat setmanal, l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor visitarà la plaça del Poble

Aquesta oficina visita periòdicament el municipi perquè els ciutadans que ho desitgin puguin fer diferents consultes amb relació als drets dels consumidors:  compra o lloguer d'habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis postvenda, assegurances o viatges. L’horari d’atenció serà de 10:00h a 13:00h.

Al mateix temps, l'Ajuntament de Sant Vicenç ofereix un servei permanent de tramitació de reclamacions i queixes en matèria de consum, mitjançant l'Oficina d'Informació al Consumidor (OMIC) que trobareu a la planta baixa de les dependències municipals del carrer Sant Antoni, 13.

Aquests serveis es presten a través de la Regidoria de Sanitat Salut Pública i Consum de l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.