Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El programa de formació “Forma't” torna al setembre amb moltes novetats
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El programa de formació “Forma't” torna al setembre amb moltes novetats

Els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres ja tenen a punt la programació del segon semestre del cicle de formació Forma't, que compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac.

En aquesta ocasió,  s'ha apostat pels àmbits de l'atenció sociosanitària, l'ensenyament de català als nouvinguts i, especialment, per la millora de competències digitals de les persones, un repte que s'inclou en el projecte 'Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles' del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'. 

D’altra banda, es continua apostant per una modalitat mixta de formació. Així doncs,: les propostes telemàtiques conviuran amb el format presencial per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla