Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sanitat, comerç, restauració i esport centren els seminaris per a empreses de les 3 Viles

Aquests es portaran a terme a la tardor, durant els mesos de setembre, octubre i novembre dins del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'.

El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), presenta un cicle de quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis.

El primer seminari que es portarà a terme serà el de Sanitat, el pròxim 23 de setembre a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres, i comptarà amb la participació de l’empresa “Doctodata”. La sessió se centrarà en l’optimització i l’automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector.

A més a més, També hi participarà l’empresa Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla