Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres obrirà l'oficina del porta a porta per informar sobre el nou sistema de recollida d'escombraries

L'Oficina del Porta a Porta obrirà al públic a partir del pròxim dimarts 27 de setembre, amb la intenció d’informar sobre el nou sistema de recollida d’escombraries, que, com bé el seu nom indica, planeja recollir qualsevol tipus de residus porta per porta. Hi haurà dos punts d'atenció al públic: per un costat l'Espai Labandària i per l’altre l'Oficina de Turisme. 

L'horari d'atenció, ja sigui de manera presencial o telefònica, serà de dilluns a dissabte desde les 10 del matí fins la 13h del migdia amb l’excepció dels dimarts i els dijous, quan l’oficina també atendrà de 17 a 19 hores de la tarda.

Durant aquesta setmana també s’han posat en marxa les primeres reunions informatives adreçades tant a comerciants i sectors empresarials com també als veïns. A més, l’Ajuntament ha posat a disposició una carpa situada al Parc de Ca l’Alfaro on, tant els veïns com aquells que disposin d’un comerç, podran recollir els contenidors corresponents. 

Aquest espai estarà obert del 26 de setembre fins al 15 d’octubre amb horaris de 14h a 20h de la tarda dilluns, dimecres i divendres. I, per aquells que els sigui impossible, també podran fer la recollida dimarts, dijous i dissabte de 10h del matí a 16h de la tarda.