Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
S’obren les inscripcions per a participar a la Cavalcada de Reis 2023 de Sant Vicenç de Montalt
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’obren les inscripcions per a participar a la Cavalcada de Reis 2023 de Sant Vicenç de Montalt

Del 21 al 27 de novembre, els participants es poden inscriure en alguna de les  de les modalitats següents:

Patges reials: a partir de 14 anys

Abanderats dels Reis Mags: a partir de 14 anys

Figurants a les carrosses del seguici: entre 8 i 14 d’anys

Voluntaris tècnics, com a servei d’ordre al voltant del seguici o en qualsevol altra funció de col·laboració amb l’organització: a partir de 16 anys.

 

Les persones interessades cal que omplin un formulari disponible al web municipal detallant la modalitat en la qual es vol participar.

 

D’altra banda, La inscripció dels infants entre 8 i 14 anys que participin com a 'figurants' es condicionarà a la participació d’un major d’edat (pare, mare, tutor/a legal, familiar...) com a voluntari el mateix dia de la Cavalcada. Per tant, al formulari caldrà marcar la  modalitat 'figurant' de l'infant i també la modalitat 'voluntari' per a la persona adulta.

Un cop finalitzat el termini, s'elaborarà una llista amb les persones seleccionades. L'admissió a la cavalcada estarà condicionada per:

 

L'empadronament.

La disponibilitat de les talles de les disfresses.

L'ordre d’inscripció no serà determinant per l’assignació.

En el cas que hi haguessin més sol·licituds que places, es realitzarà una llista de reserva amb les persones que hagin quedat exclosos.