Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Diumenge geganter a Sant Vicenç de Montalt

En Bòbul i la Margaridassa seran els amfitrions, un any més, de l’esdeveniment que farà desfilar gairebé una desena de colles d'arreu de Catalunya pels carrers del poble omplint-los de música, ball i molta tradició.

Els Geganters de Sant Vicenç de Montalt, juntament amb 8 agrupacions més vingudes de tot Catalunya, ompliran la Festa Major de ritme, música i ball aquest diumenge 15 de gener al matí amb la 36a Trobada de Gegants i Capgrossos. 

L’activitat s'iniciarà a les 9 h amb la plantada davant de l’església.  Al voltant de tres quarts de dotze, el públic i les colles seguiran la cercavila pels carrers del nucli històric. La festa es tancarà amb el ball de totes les colles a la plaça del Poble.

La CERCAVILA recorrerà els carrers: Sant Antoni, Pl. del Poble, Major, Ctra. Cornellà a Fogars de Tordera, Sant Isidre, de Dalt, Baixada de l’Avi, Riera, Baixada de la Riera, Pg. Sant Joan i arribada a la Pl. del Poble.