Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Regidoria de Joventut de Llavaneres està treballant en el nou Pla Local de Joventut 2024-2027

El Pla Local de Joventut 2024-2027 és un document que recollirà les línies de treball de l’Ajuntament de Llavaneres en matèria de joventut durant l'actual mandat. Aquest instrument serà el resultat d'un procés estratègic que pretén facilitar una intervenció transformadora amb joves a mitjà i llarg termini. És, per tant, una eina de planificació estratègica de les polítiques locals de Joventut.

L'elaboració del nou document, que es treballa amb la Fundació Ferrer i Guàrdia, té quatre fases: diagnosi, disseny, implementació i avaluació. Actualment, s’està treballant en la fase principal de diagnosi per recollir les opinions de les persones joves. Per dur a terme aquest procés és imprescindible conèixer la realitat de les persones joves del municipi. Per això hem preparat una enquesta, que s'adreça a joves de 12 a 29 anys, perquè  facin arribar les seves opinions i incorporar-les al nou Pla Local de Joventut.

El procés preveu realitzar més de 300 enquestes, amb la col·laboració de l'Institut Llavaneres, per obtenir una mostra prou representativa del col·lectiu juvenil local. Aquesta fase culminarà amb unes jornades participatives. En aquestes trobades presencials, els participants podran avaluar els recursos per a joves del municipi i fer propostes per millorar-los o crear-ne de nous.

Un cop completada la primera fase del procés, s’iniciarà el disseny de les accions que han de donar resposta a les necessitats i potencialitats juvenils expressades durant la diagnosi.