Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç acull la 2a Jornada Formativa de l'Associació de Donants de Sang del Maresme

El pròxim divendres 29 de setembre a les sis de la tarda el Centre Cívic El Gorg acollirà la 2a Jornada Formativa per a delegades i delegats organitzada per l'Associació de Donants de Sang del Maresme amb el suport de l’Ajuntament. 

En aquest esdeveniment, obert al conjunt de la població, hi participaran quatre ponències molt interessants i instructives, que aniran a càrrec d’Evarist March, president de l’Associació de Donants de Sang del Maresme; Sílvia Delgado, promotora del Banc de Sang i Teixits (BST); Cristina Valverde, cap de Promoció del BST i Roser Vallès, facultativa de referència del BST.

Cal recordar que l’Associació de Donants de Sang té una delegació a cada població que porta a terme els calendaris de donacions de sang i organitza tota la logística al municipi. Així doncs, l’Ajuntament vol agrair a Evarist March i a tots els membres de la delegació santvicentina la tasca essencial que duen a terme al municipi.