Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt tindrà dues festes locals pel pròxim any 2024

Les dues festes locals per a l'any que ve seran el dilluns 22 de gener -festivitat del patró del municipi, Sant Vicenç- i el dilluns 20 de maig -que és Pasqua Granada-. A aquests dos dies, caldrà afegir-hi els 13 dies festius laborals aprovats per la Generalitat de Catalunya.

En total hi haurà 13 festius el 2024 i quatre caps de setmana llargs decretats per l’executiu català i dos dies festius locals decretats pels Ajuntaments. 

A diferència d’aquest any, el 2024 comença amb un dia feiner. L’1 de gener és dilluns i, per tant, és un dels festius inclosos al calendari laboral del 2024 aprovat per la Generalitat. La Setmana Santa 2024 comença el 29 de març amb el Divendres Sant i finalitza l’1 d’abril, Dilluns de Pasqua. Pel que fa a Sant Joan, aquest  2024 cau en dilluns i per tant,es podrà gaudir d’un cap de setmana llarg de tres dies.