Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Tres agents superen el curs de l'Escola de Policia de Catalunya

Els tres agents de la Policia Local, dos homes i una dona, han aprovat i superat el curs de la 36a Promoció de l’Escola de Policia de Catalunya. El lliurament de diplomes es va realitzar el 16 de setembre en un acte a l'Escola de Mollet i va estar presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès

El passat dimecres 11 d’octubre es va celebrar un acte a l’Ajuntament en el qual hi van participar els 3 agents de la Policia local de Sant Vicenç de Montalt, l’alcalde, Javier Sandoval, el regidor de Governació, Javier Granados, la regidora de Recursos Humans, Elisa de Mata, i el cap de la Policia Local, Josep Bellonch. Un acte que va servir per felicitar-los públicament per la seva graduació i en el qual se’ls va encoratjar a projectar una imatge de la Policia Local com a un cos de seguretat pròxim i que té cura de les persones.

A hores d’ara, aquests nous agents se sumen al cos de la Policia local de Sant Vicenç de Montalt, que està integrat per 1 cap, 19 agents i 2 auxiliars administratives.Destacar que en els darrers anys el cos policial municipal s’ha feminitzat amb més personal femení (5 agents i 2 dues aux. admin.) i també s'està produint un relleu generacional.

El curs de l'Escola de Policia de Catalunya, que es va iniciar al gener, l’han realitzat 1.342 alumnes. D’aquesta xifra,  1.245 alumnes han superat el curs, és a dir el 92,7%. Han recollit el seu diploma 503 alumnes de les policies locals i 742 del cos de Mossos d'Esquadra.