Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Torna un any més a Sant Vicenç de Montalt la Fira de Nadal

Les dates ja estan confirmades i la fira de nadal tindrà lloc els pròxims dies 8,9 i 10 de desembre. Una fira nadalenca on hi podrem trobar productes de proximitat artesans, alimentaris i decoració nadalenca. 

Una de les novetats d’enguany és l’espai gastronòmic on hi seran presents tres establiments de restauració local. Parlem del restaurant “Esto es México”, el Go Xef, i la terraza de Don Julio. L’espai es complementarà amb el food truck de creps dolces i salades La Martineta.

Més novetats d’aquesta edició són el Dinar Popular i la Quina, dues activitats organitzades per l’Associació de Comerç, que tindran lloc diumenge 10 de desembre a partir de les dues del migdia. Els tiquets es podran comprar en diferents establiments comercials i a la parada que l’associació tindrà a la fira.

Enguany, També hi haurà activitats i actuacions per a públics de totes les edats, com tallers i espectacles, photocall a càrrec del Grup Fotogràfic de Sant Vicenç de Montalt, un espai infantil i ludoteca, personatges nadalencs, un Iglú gegant, el concurs de cuina Master Xef i el Punt Lila. 

També es podrá gaudir del Pessebre 'El regal de Nadal' i les exposicions nadalenques dels Amics dels Pessebres. L’acte d’inauguració del pessebre, divendres a les 11 h del matí, donarà el tret de sortida a totes les activitats emmarcades en el programa de la Fira. 

Amb tot, L’horari de la fira de nadal serà d’11 del matí  a 20 h del vespre el divendres i dissabte, i d’11 a 14 h del migdia el diumenge.