Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Els Xurravins continuaran gestionant les activitats per a la gent gran de Sant Vicenç

L'associació de la gent gran de Sant Vicenç, els "Xurravins", continuarà gestionant el conjunt d'activitats enfocades a aquest sector de la població. Això ha estat gràcies al nou conveni de col·laboració que l'entitat ha signat amb l'Ajuntament. D’aquesta manera, el consistori es compromet a aportar fins a 13.000€ durant l’any de vigència que té aquest conveni. 

El document permet que l'entitat sigui l'encarregada de continuar gestionant les activitats adreçades a la gent gran del poble. En aquest sentit, les tasques que haurà d'assumir es vinculen amb cursos, tallers, excursions i altres activitats enfocades a les persones de la tercera edat residents a Sant Vicenç de Montalt.

L'acord es va firmar amb la presència de l'alcalde, Victor Llasera, la regidora de Gent Gran, Lydia Gerónimo, i el president de l'entitat, Francesc Abril. Amb tot això, l'entitat haurà de justificar les despeses amb una memòria i un balanç econòmic.