Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Tornen els “Contes secrets a llocs amagats de Caldes”

Una nova activitat familiar impulsada per l’Ajuntament de Caldes i la Biblioteca Can Milans, per conèixer - a través dels contes -   el patrimoni històric, cultural i natural del municipi. 

La sessió, que es porta a terme a l’exterior, és una activitat de “conta contes” que  juga amb el factor sorpresa.  I és que tots aquells que vulguin assistir, tal com ens ha explicat la directora de la Biblioteca, Tamara Alfaro, no coneixen la ubicació fins que s'inscriuen a l’activitat.

A més de fomentar el patrimoni i la història del municipi, la iniciativa també ha volgut donar rellevància a diferents protagonistes locals. En aquesta ocasió, per aquest dijous 12 d’agost,  les encarregades d’explicar els contes als infants són les caldenques la Rosa Pou i l’Ingrid Domingo: amb la seva narració “Les Llegendes encantades de Caldes d’Estrac”. 

Recordem que ja es va dur a terme una primera sessió el passat 29 de juliol i que va comptar amb la participació d’una seixantena de persones. Segons la directora de la Biblioteca, durant l’estiu, aquest tipus d’activitats acostumen a tenir una bona acollida, però aquesta vegada, l’èxit ha estat superior, superant ja les 80 persones inscrites. 

Recordem que cal reservar plaça trucant al telèfon de la biblioteca 93 791 30 25  o bé a través d’un formulari al web municipal.