Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt presenta “La vida de l’aigua”

Es tracta d’una exposició itinerant que es trobarà disponible del 22 al 25 de setembre a l'Espai Jove El Cau. A través de plafons, s’hi descriuen les diferents fases del cicle de l’aigua des de dues perspectives diferents.  Per un costat, l’aigua a la natura i per l’altre, l’aigua a la ciutat.

En aquesta línia, tal com ens ha explicat el regidor de Medi Ambient, Sergi Rabat, s’hi tracta el paper que hi juga en el manteniment dels ecosistemes fluvials, els seus diferents usos en l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, i l’impacte del canvi climàtic sobre els recursos hídrics. 

Un dels objectius de la mostra és donar importància a un recurs tan bàsic, escàs i alhora important com és l’aigua. Per aquesta raó, la mostra busca conscienciar a la població que aquest recurs no és infinit i que cal fer-ne un ús responsable i sostenible. 

Amb tot això, l’exposició compta amb elements interactius que permeten visitar-la d’una manera més activa. Segons el regidor, això li dòna un valor afegit i permet que els espectadors participin amb els continguts. 

Amb tot això, la mostra es complementarà amb dues activitats gratuïtes, destinades a famílies amb infants. Per un costat, una activitat de conta contes i per l’altre una de jocs de taula. 

Finalment, tots aquells interessats podran visitar-la a l’Espai Jove el cau, recordem del 22 al 25 de setembre, de dilluns a dissabte, des de dos quarts de cinc fins a dos quarts de nou del vespre.