Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Museu de Llavaneres presenta l’exposició “4 artistes 4”

La mostra recull les obres dels guanyadors del cinquè Concurs de Pintura i Escultura. Concretament, aplega les escultures i les pintures creades per Rosa Solano, Miquel Arnau, Pere Bàguena i Mireia Oliva, amb les quals el Museu Arxiu de Llavaneres estrena el curs.

Rosa Solano, que va ser guardonada amb el 1r premi del concurs, explica que "4 artistes 4" permetrà descobrir les creacions dels quatre artistes que el jurat va premiar en l'edició de l'any passat.

En aquesta línia, Solano descriu l'obra amb la qual va guanyar el 1r premi i que es podrà veure a la mostra com un homenatge al món de l'alta costura i, sobretot, de les modistes. Tal com ens ha explicat, fa anys em va arribar material d'una modista que havia treballat per Balenciaga, i amb aquest material ha creat una obra a partir d'un collage.

Cal dir que l'exposició és gratuïta i que es podrà visitar fins al pròxim 26 de setembre, de dimecres a divendres des de les cinc fins a les 8 vespre, dissabtes també d'11 a 14 hores i diumenges en l'horari de matí.

Recordem que hi ha un aforament limitat i que cal complir amb les mesures sanitàries per accedir a la sala.