Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquesta tarda se celebra la sessió informativa sobre les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu de Sant Vicenç

Avui 8 de Juliol es durà a terme la sessió informativa sobre les cinc propostes guanyadores del Pressupost Participatiu de Sant Vicenç de Montalt. La sessió es farà de manera telemàtica a les 18h i servirà per explicar com ha estat aquest procés de participació ciutadana i com es posaran en marxa els projectes guanyadors.

Si recapitulem, el procés va finalitzar el passat 27 de juny i han participat un total de 357 persones. Sobre els 5 projectes guanyadors hi trobem la construcció d’un Rocòdrom i Boulder Municipal, l’organització d’un repte solidari per lluitar contra el Lupus i les malalties autoimmunitàries, la construcció d’una gatera pels gats de carrer del municipi, l’adequació d’una zona de jocs pintats a terra i finalment, l’estudi per fer habitatges tutelats per la gent gran. En total es destinaran 100.000€ del pressupost municipal per fer d'aquestes propostes una realitat.

 

La d'avui és una reunió oberta a tothom i us hi podeu inscriure a través de l’aplicació “Sant Vicenç Participa” que es troba al web municipal.