Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Demà s’acaba el procés d’inscripció a L'Escola Municipal de Música L’Oriola

 

Pel pròxim curs 2021-2022, el centre tornarà a oferir tot el conjunt d'activitats que, a més de donar una formació musical, pretenen donar resposta i acompanyar als alumnes a través de l’educació artística. A la pràctica, els alumnes poden aprendre a tocar diferents instruments com el piano, la guitarra clàssica i elèctrica o la bateria, entre d'altres. 

Segons el director de l'escola, Jordi Lluch, actualment, aquesta està treballant a un alt rendiment al costat d’uns professionals que permeten que la feina, que es fa al centre, no es quedi només a dins, sinó que també surti a fora. En aquest sentit, s’està col·laborant amb les dues escoles de primària, l’Escola Sot del camp i l’Escola Sant Jordi, amb activitats com orquestres a les aules o  extraescolars. De cara al curs que ve, també es preveu col·laborar amb altres entitats així com treballar amb l’Escola Bressol Els Garrofers. 

Sobre el procés d'inscripció, les sol·licituds s'han de fer de manera telemàtica enviant un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.