Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt farà arribar a l’Institut Esteve Albert més de 500 agendes escolars europees del Medi Ambient 

Ho farà de cara a l’inici del curs 2021-2022 i l’objectiu és promoure i reforçar valors relacionats amb el medi ambient entre els alumnes. Aquestes agendes són un recurs que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix als municipis que en són membres. 

L’agenda, que conté els apartats típics d’una agenda escolar, inclou continguts relacionats amb la sostenibilitat en forma d’activitats o informacions setmanals.

Pel que fa al cost de l’edició, aquest es reparteix entre els Ajuntaments i la Diputació. En el cas de Sant Vicenç de Montalt, l’ajuntament ha fet una aportació de 549€.