Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Ja tenim els guanyadors del concurs de fotografia de Sant Vicenç de Montalt

Sota el nom “ Un tastet de Sant Vicenç”, l’ajuntament ha fet públic el veredicte del concurs que celebrava la seva catorzena edició, i on hi han participat un centenar de fotografies

El jurat, format per Gina Pórtera i Antoni Buch, ha concedit el primer premi a Carmen Conde per la fotografia "Baila, baila, bailarina"  i està dotat amb 200 euros. El segon premi, valorat en 100 euros, ha estat per Mireia Vilà i la seva imatge “Un racó de Pau”. Finalment, Antoni Coll s’ha endut els 75 euros del tercer premi amb l’obra "Gaudint del peu del Montalt".

A més d’aquests  guanyadors, es preveu organitzar una exposició amb les imatges participants.  

De la mateixa manera, el jurat també ha triat les fotografies que il·lustraran el Calendari de l’any 2022 i  que arribarà a totes les cases del poble a finals d'any.