Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Caldes d’Estrac ara sí afectada pel toc de queda que entrarà en vigor a partir d'aquest cap de setmana

El govern amplia fins a 161 els municipis que quedarien afectats pel toc de queda, tres més dels que va decretar en un principi. Entre ells, hi trobem la nostra població veïna, Caldes d’Estrac. D’aquesta manera, Caldes quedaria afectada per la restricció al costat de dos municipis més, en aquest cas, Altafulla i Santa Cristina d’Aro.

A la nostra zona el toc de queda s’implantaria a les 3 viles; Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres. Un toc de queda o confinament nocturn que entrarà en vigor aquest cap de setmana, després que l'aprovi el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

En aquest sentit, quedarà prohibit sortir de casa a partir de la 1 de la matinada fins a les 6 del matí. En cas d'incompliment, les multes imposades poden ser d'entre 300 i 6.000€.

La mesura afecta principalment els municipis de més de 5.000 habitants que tinguin una incidència acumulada igual o superior als 400 casos positius per 100.000 habitants en els últims 7 dies. La mesura afectava a 158 municipis de tot Catalunya però, ara, aquesta decisió s’ha ampliat fins a 161 poblacions. 

Segons les dades del padró municipal d’habitants, la nostra vila té 6.864 habitants, i a hores d'ara, segons l'últim recompte de dades de la pandèmia, la incidència acumulada als 900 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants. Amb aquestes dades, Sant Vicenç és un dels municipis afectats per les noves mesures de confinament nocturn proposades.