Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Pedalada Solidària “La Unzuéla” ha aconseguit recaptar 3240 € per la lluita contra l’Esclerosi Múltiple

La pedalada va celebrar-se el passat mes de juny a Sant Vicenç de Montalt i va ser organitzada per l’entitat municipal de “els Xurribikers”. L’encarregat de fer l’entrega del donatiu ha estat l’ex futbolista i ex entrenador Juan Carlos Unzué, que recordem,  va estar present durant tota la jornada solidària. En aquest sentit, la recaptació d’ha destinat a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls de Calella, per ajudar a la investigació d’aquesta malaltia. 

“La Unzuéla”, que és el nom amb el qual es va batejar la iniciativa, ha estat la primera edició d’una pedalada benèfica al municipi. Ha estat possible gràcies a  l’entitat organitzadora “els Xurribikers”, que han comptat també amb la participació d’en Pep Vega i el seu projecte solidari “KMS XL Lupus”, i a la col·laboració de l’Ajuntament. 

Pel que fa a la participació, recordem que va ser tot un èxit,  i és que tal com ens ha explicat el president de l’entitat “els  Xurribikers”, Vicenç Argelès, més de 400 persones van col·laborar amb el projecte. A més, també hi havia la possibilitat de col·laborar comprant un dorsal benèfic al preu de 5 euros en cas que no es volgués participar en la sortida. 

En definitiva, la valoració del president ha estat molt positiva tenint en compte que aquesta ha estat la primera edició de la sortida. Amb tot això, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.