Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El CN Balís té representació als Jocs Olímpics per quarta vegada

Aquest any, i per quarta vegada, el Club Nàutic Balís ha tornat a tenir representació als Jocs Olímpics. Doncs els Jocs Olímpics de Tòquio han rebut al tàndem que formen Florian Trittel, regatista del club, i Tara Pacheco.

L'equip, que es va formar al 2018, ha aconseguit, en un temps de vertigen, ser una de les opcions de medalla per a l’equip olímpic espanyol de vela, l’ESP SAILING TEAM, en la categoria Nacra 17. De fet, aquests dos últims anys que porten formant equip s’han consolidat en el top 10 mundial d’aquesta categoria mixta, i per això no és d'estranyar que s’enfrontéssin a la cita olímpica com uns dels favorits.

No obstant això, malauradament, Pacheco i Trittel se n‘han anat de Tòquio sense medalla, però sí amb un diploma olímpic. Doncs han quedat en sisena posició de la competició mixta de catamarà Nacra 17 dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Trittel i Pacheco han anat als jocs olímpics satisfets per haver-se presentat “amb els deures fets”, malgrat no haver disposat de quatre anys per preparar-se, sinó de poc menys de la meitat. Ha estat doncs, com afirmen, una campanya de preparació especialment intensa, la que han tingut, que se suma a la llarga experiència que els dos esportistes tenen. Cal esmentar, per exemple, que el regatista del CN Balís s’ha enfrontat als seus primers Jocs Olímpics amb una llarga trajectòria a l’esquena, ja que porta competint des que era un nen.