Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El club de tenis el Turó Blanc ha obert les inscripcions per l’Escola de Tenis i Pàdel

Les classes, destinades a nens d’entre 3 i 11 anys, es podran provar de manera gratuïta durant tot el mes d’agost. 

D’altra banda, les persones empadronades al municipi podran gaudir d’una bonificació del 10% sobre les tarifes del pròxim curs. Això ha estat  gràcies al conveni que va signar l’Ajuntament, el passat mes de maig, amb el Club. 

Segons el regidor d’esports, Cristian Garralaga, l’acord es va signar amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’esports de raqueta, concretament, de tenis i pàdel durant el curs escolar. D’aquesta manera, el consistori i el club esportiu han pogut posar en marxa una escola d’hivern pels nens i nenes del municipi. 

Les classes, que tindran lloc a les instal·lacions del club, al carrer Sol Naixent, començaran el dia 1 de setembre i la data límit per fer les inscripcions és el 31 d’agost.