Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Torna la Regata Boomerang- Balsamar al CN El Balís i les inscripcions ja estan obertes

La competició se celebrarà els dies 4 i 5 de setembre en aigües de Llavaneres i consta d’un recorregut de 50 milles nàutiques. Es tracta d’una regata estratègica on hi poden participar totes les categories de clase  RI (Rating Internacional): Tripulació, solitari i A2.

Cal destacar que, tal com informa la pàgina web del CN El Balís, a la regata ja s’hi han apuntat embarcacions com l’Hydra d’Oscar Chaves, actual campió de la Copa del Rei.

Aquesta competició va inaugurar-se l’any 2019 i aquesta serà la segona edició, ja que el 2020 no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia. 

També a causa de la situació sanitària, aquesta edició arriba amb modificacions en la seva organització, i és que per tal de complir amb la normativa, no es podran fer els actes socials habituals com l’aperitiu solidari, el dinar i el sorteig.

Per últim, cal destacar que el preu de la inscripció inclou una part solidària per a l’Hospital Sant Joan de Déu, unes recaptacions que s'entregaran durant l’entrega de trofeus.