Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La regata solidària Boomerang — Balsamar del CN El Balís ha estat tot un èxit

Aquest dissabte 4 de setembre el Comitè de Regata Boomerang-Balsamar va donar el tret de sortida a la 2a edició d'aquesta regata solidària que ha definit com "tot un èxit". Doncs, amb 31 embarcacions inscrites i un total de 105 participants, no només el nivell de participació ha sigut molt alt, sinó que s'han pogut recaptar 1.115 € que es van entregar a la Campanya Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu.

El Nuba II, el Quid Pro Quo i el Biralau, van ser les embarcacions vencedores absolutes amb tripulació, A2 i solitari, respectivament.

I aquesta no és l'única regata prevista pel CN El Balís aquest setembre, sinó que celebrarà, els pròxims dies 8 i 19, la 22a edició del Gran Premi El Balís; una regata oberta a les classes de creuer RI i ORC i que és puntuable per a la Copa Catalana.