Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El ple ordinari de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt del mes de maig se celebrarà aquest dijous a les 19.45h.

 Entre els temes que es tractaran, hi trobem l’adjudicació del servei d’enllumenat públic i el canvi en el sistema de gestió del subministrament d’aigua potable. 

En relació a l’adjudicació del servei d’Enllumenat, la proposta està vinculada al projecte de renovació d’instal·lacions de llum del municipi, un projecte que es posarà en marxa d’acord amb la Modificació de Crèdit 3/2021 aprovada a l’últim Ple Municipal. Per altra banda, també es preveu fer un canvi de làmpades a altres punts del municipi, com és el cas del camp de futbol, ja que l’actual sistema ha quedat obsolet i presenta un elevat consum.

Durant la sessió del ple ordinari també es votarà l’adhesió al CONGIAC com a forma de gestió directe pel que fa al subministrament d’aigua potable. El Consorci per a la gestió integral d'aigües de Catalunya  o CONGIAC, és una entitat pública de base associativa i caràcter local, que agrupa una vintena d’ajuntaments implicats, directament, en el cicle integral de l'aigua i el medi ambient.

La sessió del ple d’aquest dijous es farà de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom i s’emetrà en directe a través de la nostra emissora, al 107.4 FM i també a través del web radiosantvi.cat