Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha subvencionat amb més de 15.000 euros els centres educatius i les associacions de famílies
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha subvencionat amb més de 15.000 euros els centres educatius i les associacions de famílies

Ho ha fet des de l’àrea d'Ensenyament i a través d’unes subvencions ordinàries que s'han destinat als centres públics de segon cicle d'infantil, primària i secundària. 

Els centres beneficiats han estat l'Escola Sant Jordi, amb més de 1500€, l'Escola Sot del Camp, amb més de 2.200€, l'Institut Esteve Albert, amb 3700, l'Escola Bressol els Garrofers amb 300 €, i finalment les seves respectives AMPES que  han rebut prop de 7800 €. Aquestes quantitats s’han fixat segons el nombre d’estudiants.

En aquest sentit, les aportacions superen els 15.000€  i segons el consistori, serveixen per al desenvolupament d'activitats i projectes educatius que afavoreixin la col·laboració entre centres, la relació família - escola, la innovació educativa i els vincles amb la cultura. 

D’altra banda, l'objectiu és promoure l'accés a l'educació com a mitjà per reduir les desigualtats, afavorir l'èxit acadèmic i garantir la cohesió social. Recordem que l'àrea d'Ensenyament treballa de manera conjunta amb l'Àrea de Benestar Social, i per tant, aquestes subvencions suposen un reforç als actuals ajuts enfocats per adquirir llibres i material escolar, accedir a les activitats extraescolars o garantir el servei de menjador escolar. De moment, amb les subvencions rebudes, l'Escolta Sant Jordi ha invertit els diners en el projecte Glifing, un mètode que serveix per entrenar la lectura, l'Escola Sot del Camp ha adquirit material informàtic i una pissarra digital, i els més grans, els de l'Institut Esteve Albert, han organitzat un cicle de xerrades i han decidit pintar la pista exterior del centre.

Pel que fa a les Associacions de Famílies de les dues escoles, de l'institut i de l'escola Bressol, han decidit invertir la subvenció a promoure activitats pels alumnes i per adquirir material com pissarres digitals, càmeres de vídeo o productes de desinfecció.