Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament preveu arreglar una vintena de carrers al municipi

Això ha estat gràcies a la partida extraordinària de 2 milions d’euros que va aprovar el consistori. Una partida que servirà per fomentar l’obra pública i la millora urbana de la vila.

En aquest sentit, un dels projectes que es preveu portar a terme és la reparació d’una vintena de carrers del municipi. Uns carrers que presenten esquerdes i altres desperfectes produïts pel pas dels vehicles o les arrels dels arbres

Segons l’alcalde, el senyor Victor Llasera, l’objectiu del govern és invertir en la millora de la qualitat de vida dels veïns. Per aquest motiu, es va mostrar en desacord amb les al·legacions que es van presentar en contra de la Modificació de Crèdit.

Tot plegat, les al·legacions van provocar la convocatòria  d’un ple extraordinari per resoldre la situació i posar en marxa els diferents projectes que contempla la Modificació. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla