Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament ha ampliat el termini de reserva d’entrades per a les activitats de la Festa Major

El termini estarà vigent fins demà dimecres dia 11 d’agost, ja que recordem, cal reserva prèvia per assistir a la majoria d’activitats per tal d’evitar aglomeracions i complir amb els protocols sanitaris. 

I com podeu fer-ho? Doncs s’han habilitat tres modalitats:  A través del web municipal, trucant al telèfon 93 791 07 09 o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. En conjunt, tres canals diferents per arribar a tota la població i garantir que aquelles persones que tenen dificultats tecnològiques puguin fer les seves reserves. 

Amb tot això, les entrades són gratuïtes i, en cas de no poder assistir-hi,  cal anul·lar la reserva perquè altres persones se'n puguin beneficiar.