Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Festival “Can Caralt: Obert per Vacances”, a Llavaneres, acaba i ho fa amb el llistó molt alt
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Festival “Can Caralt: Obert per Vacances”, a Llavaneres, acaba i ho fa amb el llistó molt alt

Divendres passat es va celebrar el darrer concert d’aquesta temporada del festival de música de Sant Andreu de Llavaneres. Les encarregades de tancar aquest cicle de concerts van ser les Fourchettes, un grup musical format per quatre veus femenines amb el seu espectacle a “A Capella”.  

A més del quartet, aquesta edició també han passat pels Jardins de Can Caralt les actuacions d’en Jordi Rabascall, amb el seu homenatge a Frank Sinatra, l’artista Lidia Pujol, una cantautora ben reivindicativa, i també l’artista Ignasi Terazza, un pianista que compta amb un ampli reconeixement internacional. 

L'organització afirma que aquest any, comptant amb 4 propostes musicals variades i de gran qualitat i personalitat, així com comptant també amb tot l’aformanet complet en cadascun dels concerts, aquesta edició del Festival “Can Caralt: Obert per Vacances” ha estat tot un èxit.

Xavier Noms també reconeix que no serà una tasca fàcil, tot i que és l’objectiu mantenir el nivell tant en l'àmbit artístic com en l’àmbit organitzatiu.