Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim 16 d’octubre es compleix el primer any del nou govern
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim 16 d’octubre es compleix el primer any del nou govern

Després de la dimissió de l’anterior alcalde, Javier Sandoval, el senyor Víctor Llasera va ser triar com a nou alcalde en un ple d’investidura en format telemàtic, a causa de les restriccions sanitàries. 

Ara, després d’un any de mandat, la regidora de “JUNTS per Sant Vicenç”, Sònia Miquel, n’ha fet un bon balanç i ha destacat la cohesió i la bona comunicació de l’actual equip de govern.

Amb relació al paper que hi juga l’oposició, Sònia Miquel, regidora, ha explicat que una de les àrees més criticades és la seva, l’àrea de serveis municipals, on l’oposició hi posa el focus al·legant que hi ha una manca de neteja i de manteniment als parcs i carrers del municipi, i on també es qüestiona la falta de planificació. 

La regidora de Recursos Humans, obres i serveis i d’Habitatge, també ha volgut posar de manifest la capacitat de lideratge i d’escolta del nou alcalde. Unes qualitats que fomenten la motivació entre tots els membres del govern.

 

Tot plegat, recordem que l’actual govern de Sant Vicenç està conformat per les formacions polítiques de Junts per SVM, Units per Avançar, Primàries, ERC, 9SV i la CUP.