Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Avui comença a Sant Andreu de Llavaneres la quarta edició de les Assemblees ‘La Gent del Barri'

Fins a l’11 de novembre, els veïns i veïnes podran fer preguntes i suggeriments als regidors del seu barri a través d’aquest procés de participació ciutadana. Segons l’Ajuntament, l’objectiu és estar més a prop de la gent del poble i conèixer els seus interessos. 

Les primeres reunions es van fer de manera presencial, però a causa de la pandèmia les trobades es van recuperar amb format virtual. Ara, es preveu seguir la mateixa dinàmica tot i que el regidor no descarta recuperar la presencialitat de cara l’any que ve.  

La primera assemblea per aquesta nova edició de tardor tindrà lloc avui dimecres a les set del vespre amb el Barri “Sant Pere - el Balís“ i el regidor Jordi Roldós. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla