Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres torna del 20 al 21 de novembre a Sant Andreu de Llavaneres

Enguany la fira arriba a la seva vint-i-dosena edició i recupera el format tradicional després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia. Aquesta festa s’ha convertit en una cita imprescindible per conèixer i degustar un dels productes locals de més prestigi, la coca de Llavaneres,  unes postres que s’han guanyat el reconeixement arreu de Catalunya.  

En el marc d’aquesta celebració, tal com ens ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal,  la fira acollirà diferents activitats. Entre ells, una exposició i un concurs de Bolets, una passejada de gegants, o un taller per descobrir altres productes típics del municipi, com per exemple, la Poma de Llavaneres.

Tot plegat, podeu consultar tot el conjunt d’activitats i els horaris al web municipal.