Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Fins a 24 alumnes de Sant Vicenç de Montalt es beneficiaran dels ajuts escolars que atorga cada l’Ajuntament

Per aquest curs 2021 - 2022, s’han concedit un total de 14 beques, les quals permetran que 24 alumnes d’entre P3 i sisè de primària del municipi, puguin gaudir d’aquestes ajudes per adquirir llibres de text i material escolar. Els ajuts sumen una quantitat total de 771 euros i tenen un import mitjà de 55 euros per familia. 

En aquesta darrera convocatòria, s’han presentat 16 sol·licituds (dues menys que l’any passat). Tot i aquesta disminució, el regidor de Serveis Socials, Miquel Rovira, ha explicat que no en fan una lectura positiva perquè continuen havent-hi moltes famílies que es troben en una greu situació de vulnerabilitat.

Cal dir que d’aquestes 16 sol·licituds, 14 han estat acceptades ja que complien els requisits establerts i 2 més han estat desestimades per no obtenir la puntuació mínima que estableixen les bases reguladores de la convocatòria.

Pel que fa a les ajudes municipals per les activitats d’estiu, s’han rebut un total de 6 sol·licituds, de les  quals 3 han estat aprovades i 3 denegades.

Aquestes beneficiaran a un total de 9 nens i nenes i la quantitat total de l’ajuda és de 383 euros.