Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt recupera un any més la tradicional Fira de Nadal però ho fa amb novetats respecte a les anteriors edicions

Després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia, la fira de Nadal arriba a la seva novena edició i tindrà lloc del 18 al 19 de desembre. 

Una de les principals novetats d’enguany és que les activitats es repartiran entre dos espais: per un costat,  els tallers, espectacles i activitats per infants i famílies es concentraran a la Plaça de la Vila, mentre que al Carrer Major hi haurà ubicades les habituals parades amb decoració nadalenca, gastronomia, joguines o artesania. 

Segons la regidora de Cultura, Laia Sorribes, aquesta distribució d’espais permetrà aconseguir una fira més àmplia i menys concentrada: 

Pel que fa a la programació, l’Ajuntament ha apostat per oferir propostes infantils i familiars, entre les quals destaquen un photocall nadalenc i la instal·lació d’una bola de nadal Gegant on els més petits podran descobrir un món ple de fantasia, joc i màgia de la mà de dos follets. 

També s’oferiran espectacles musicals i activitats solidàries per participar en la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental. 

L’altra gran novetat de la fira és el bescanvi dels premis del 'Rasca i Guanya' de la campanya per potenciar el comerç local i de proximitat 'Comprant a Sant Vicenç, tothom hi guanya!'. 

Pel que fa a l’horari, es podrà visitar d'11 del matí  a 14 h dues migdia i de 17h a 20h del vespre.