Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Espai Jove El Cau ha presentat una nova edició del taller de manga
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Espai Jove El Cau ha presentat una nova edició del taller de manga

Després de la bona acollida que va tenir l’últim taller,  les àrees d'Infància, Joventut i d'Ensenyament han tornat a presentar nova edició adreçada a tots aquells infants i adolescents que vulguin iniciar-se al món del manga.

El taller anirà a càrrec de la il·lustradora Joanatsuki i les classes s’impartiran del 3 de març fins al dia 21 d’abril. 

Recordem que es tracta d’un taller gratuit i que compta amb 12 places disponibles. Les inscripcions ja estan obertes i es poden efectuar a través del web municipal.