Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, reclama una solució unitària a escala comarcal per fer front a la falta de sorra a la platja

S’acosta el bon temps i les platges del Maresme presenten una greu mancança de sorra. Llavaneres, de fet, és un d’aquests municipis que pateix aquesta problemàtica a la seva façana litoral i és per això que l’alcalde, Nani Mora, assegura que cal una solució a nivell comarcal, tenint en compte que cada municipi presenta les seves diferències específiques, i que aquesta solució passi per no malmetre el fons marí.

Una de les possibles solucions és que els ports que fan de barrera artificial i impedeixen el fluxe natural de sorra fessin transvasament de sorres , una mesura que tots els ports a excepció del d’ Arenys de Mar han de fer per llei assumint el cost les mateixes entitats portuàries.