Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç recupera la celebració del dinar d’homenatge a la gent gran
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç recupera la celebració del dinar d’homenatge a la gent gran

Després de dos anys sense poder celebrar la Diada de la Gent Gran a causa de la pandèmia, el pròxim dia 12 de maig torna una de les cites més esperades del calendari festiu santvicentí. Primer es portarà a terme la tradicional missa en honor a la gent gran, A les 12 del midgia a l'església de Sant Vicenç, que comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial El Delme, i tot seguit el dinar de germanor amb ball de fi de festa, organitzat per l’Ajuntament, al qual hi estan convidats tots els santvicentins i santvicentines majors de 65 anys. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla