Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El teatre familiar torna a l’escenari del Centre Cívic El Gorg amb l’espectacle ‘El peix irisat’

‘El peix irisat’  explica una divertida història per a descobrir el fons del mar i el valor d’amistat. Un peix que és el més bonic de tot l’oceà es troba molt sol perquè els altres peixos no volen jugar amb ell, i haurà de viure un grapat d’aventures en què coneixerà personatges com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, la petxina flamenca o les meduses dansaires.

Es tracta d’un espectacle de teatre i titelles per a tota la família, especialment recomanat per a infants de 2 a 8 anys, amb una durada aproximada de 40 minuts. ‘El Peix Irisat’ està basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister.

Les entrades per a veure l’espectacle aquest diumenge es podran comprar al preu de dos euros mitja hora abans de la funció a la consergeria del Centre Cívic El Gorg. I el pagament s’haurà de fer amb targeta bancària.