Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El projecte 'Treball, talent, tecnologia' de Les 3 Viles organitza una jornada de sensibilització en transformació digital

El projecte conjunt impulsat pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac entra en la seva segona fase i presenta un programa de formació per millorar les competències digitals de les empreses i els treballadors del territori.

El comerç, la restauració, la sanitat i l’esport seran els quatre sectors que centraran les formacions que es presenten per a l’empresariat i les persones treballadores de Les 3 Viles. Amb aquesta jornada de sensibilització en transformació digital, es busca presentar les accions de formació previstes per millorar les empreses d’aquests sectors i enfocar-les cap a un model digital, més sostenible, inclusiu i competitiu. La jornada, que també inclourà la presentació de l’anàlisi i diagnosi del teixit empresarial de Les 3 Viles i el pla d’acció que se’n deriva,  tindrà lloc el pròxim divendres 17 de juny al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç. 

Aquesta trobada servirà també per compartir i intercanviar experiències amb una xerrada a càrrec de Jordi Marin, consultor en transformació digital. D’altra banda, es formacions sectorials aniran a càrrec de professionals experts en els quatre àmbits seleccionats (comerç, restauració, sanitat i esports).