Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Els punts de recàrrega de vehicles elèctrics, a ple funcionament a Llavaneres

Les quatre places d'estacionament amb punts de recàrrega semi-ràpida i ràpida de vehicles elèctrics estan ja a ple funcionament. N'hi ha dues al passeig de Jaume Brutau i dues més a l'avinguda de Can Sans.

La posada en marxa del servei es va demorar pels tràmits de la connexió elèctrica de la instal·lació però ara ja estan del tot operatius. De moment, la càrrega és gratuïta: només requereix donar-se d'alta a través d'una aplicació mòbil. L'actuació forma part del projecte Smart Llavaneres, es va encarregar a l'empresa Etecnic Movilidad Electrica SL i forma part del pla d'inversions de l’actual mandat. El projecte estava dotat amb 76 mil euros.

També s’han facilitat les instruccions per a poder fer la càrrega correctament. Per a fer-ho els conductors s’han de descarregar l’aplicació EVcharge i seguir les instruccions o disposar d’una targeta de mobilitat elèctrica que funciona directament.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla