Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Espai Jove ha encetat el primer trimestre del curs 2022-2023 amb un ampli ventall de propostes

Tres mesos pel davant on els i les joves s’endinsaran en nous tallers, xerrades, propostes lúdiques... El centre, ubicat a l’Av. Verge de Montserrat,  vol seguir sent un referent pel jovent santvicentí i treballar per continuar donant resposta a les seves inquietuds, demandes i propostes.

El tret de sortida el donarà una proposta d’activitats lúdiques a l’aire lliure que tindrà lloc el 24 de setembre a l’Av. toni Sors. Aquest octubre la programació continuarà durant tot el mes amb l’activitat extraescolar d’arts escèniques ‘Som Creart’, un campionat de ping-pong i dos tallers gratuïts, un de disseny i impressió 3D i un altre de ceràmica, i la Setmana de l’Alimentació saludable. L’equipament juvenil acomiadarà l’octubre amb la Festa Castanyaween que se celebrarà el dilluns 31 d’octubre al parc dels Germans Gabrielistes.

De cara al novembre s’han programat dues formacions relacionades amb el món de les noves tecnologies (xarxes i apps) i converses en anglès. També s’ha previst una cursa familiar d’orientació i la celebració de la Setmana del Reciclatge i del Dia Internacional dels drets dels Infants que tindrà lloc al parc dels germans Gabrielistes.

Recordem que l’horari de l’Espai Jove és de dimarts a dissabte, de 16.30 a 20.30h.