Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Museu de Llavaneres presenta l'exposició 'Periples', de Ramon Pons

La mostra s'inaugura divendres 30 de setembre a les dos quarts de vuit de la tarda  i es podrà visitar fins al 23 d´octubre, a Can Caralt.

L'artista Ramon Pons (Nascut a Sant Vicenç de Torelló, al 1967) es dedica professionalment al disseny de moda, tot i que també ha desenvolupat la seva pròpia trajectòria artística. Ha realitzat diversos cursos d ́escultura amb seleccionats professors locals i estrangers, i  exposa de forma permanent a la Galeria Artevistas de Barcelona, a dues galeries online i ha exposat a Catalunya, Espanya i França.

Tal com ens explica l’historiador de l’art Isaac Candelario, sota el títol «Periples», Ramon Pons presenta a Can Caralt el que es podria considerar el seu projecte més personal: a través d’una acurada selecció d’obres –moltes d’elles inèdites– convida el públic a reflexionar al voltant dels diferents aspectes en relació amb el concepte dels viatges que cada persona realitza al llarg de la seva vida.