Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la regidoria d’Infància i Joventut, organitza un taller de Rap contra la violència de gènere

Es tracta d’un taller dirigit als joves amb l'objectiu de conscienciar-los de les múltiples formes de violència masclista que existeixen, i utilitza aquest gènere musical per captar l'atenció i l'interès dels adolescents, amb els quals promou un canvi de rols, actituds i pràctiques masclistes.

En aquesta iniciativa contra les violències masclistes, els adolescents, de la mà de Noel Sinaka, crearan un tema de forma conjunta per denunciar actituds masclistes i combatre el maltractament. La cançó es gravarà en un estudi i es difondrà el mateix dia 25N.

El taller és gratuït i es durà a terme a l’Espai Jove El Cau els dies 4, 11 i 18 de novembre, de 18 a 20 h. Us ho podeu inscriure trucant al telèfon 670 52 05 55